Tuesday, December 5, 2017

Say hello!

Surprise tak bila buka blog Totin kali ni? berapa orang yang surprise, angkat tangan! (Sebenarnya tak ada orang yang baca pun kah kah kah pity me) Well, tahun baru berwajah baru. Azam baru. Kehidupan baru. Suami baru eh eh itu belum lagi eh.



Sebenarnya tak ada niat langsung pun nak tukar blog from 'wordpress with my own hosting' to blogspot ni. Tak adalah nak buka buku baru bagai sebenarnya tak ada lah niat sebegitu. I kalau jenis nak move on, I can move on with my own. Tak payah susah-susah delete semua. Nak delete apa je semua kenangan tetap ada dalam ingatan, unless memang dah hilang ingatan betul tak? Sebenarnya buat blog baru sebab....

sebab...

langkah penjimatan (cakap jekla dah pokai tak ada duit nak renew hosting bhuhaha) Kalau jenis blogger tegar yang update blog seminggu 3 kali tu tak apalah ni update blog pon 3 bulan sekali ada hati nak bayar hosting mahal-mahal setiap tahun. Orang jawa cakap MEMBAJIR!

Oleh itu, dengan langkah penjimatan ini, I akan teruskan berblogging di sini. Kalau hosting berbayar pun malas update blog, inikan pula hosting percuma tak tahu lah tahap kemalasan 2018 bagaimana pula. Anyway entry blog lama lama (yes I'm blogging since 2007) tak hilang pon. Ada I sorokkan. Padan muka korang tak boleh nak stalk I lagi.

Okay guys, sampai ketemu lagi.

p/s; Entry ni sebenarnya baru nak testing new post jer. Macam mana nak cantikkan blog ni wei apasal dah lupa semua ni wei. 


2 comments:

I'm sorry Aurora..

For the first time in my life, I feel so dissappointed with Aurora. Rasa kecewa sangat sampai membebel marah Aurora panjang berjela macam ...