Wednesday, February 28, 2018

Izyan and Iziana short meet up!

It was like a catching up session with her. Supposedly masa ni masing-masing sedang kerja tapi saya bersikap evil dengan menyuruhnya untuk off petang. Bhuhahaha.

I had a public health program this morning. It's only a morning session, so l was thinking of her. (You know how sweet I am?) Pergi mana -mana pun ingat kawan. Haha padahal I had a plan to take my lunch in IKEA restaurant. Kan terasa loser kalau makan sorang-sorang dekat IKEA tu kan? Kan? So yeaaa, since she is working at the hospital just next to the IKEA, apalagii. "Skema lah kau, jom off petang ni kita pergi IKEA!!" Kah kah kah.




And we ate aaaaaaaalot. Mungkin sebab lapar gila (lunch at 4pm) meeting lewat habis *sigh* and I was craving for IKEA stuffs kot. Lama gila rasanya dekat bertahun tak makan ni. Asal nak pergi IKEA je malas sebab tak suka that crowded environment. Bila orang tak ramai barulah boleh ber chitchat dengan aman.


Muka girang habis dapat makanan. 



Muka dua orang sahabat yang dah give up on diet. Malas sangat nak jaga makan. Well actually we did controlled our diet, but end up badan jadi semakin kepeng. Nak built in muscle punya lah susah. Jadi kami pun decide untuk makan sampai chubby sikit baru lah shape body balik. Actually itulah yang kami bincangkan tadi. Pasal kesihatan and healthy lifestyle. Skema sungguh perbualan.

Okaylah, tak sangka rajin update blog malam-malam. It's time to sleep. Good night guys! 

1 comment:

  1. Hi,

    If tak kisah share la itenary and budget boleh kita orang plan pi sana juga

    ReplyDelete

Chaah festive Eid Party!

Alhamdulillah, our clinic raya open house went well. I had nothing to worry about because everything went so smoothly. We invited the Kg...