Thursday, March 1, 2018

Why you are so...... Blurry?

Korang pernah dengar tak orang kata, kalau dalam satu kelompok kawan tu, mesti akan ada seorang perangai yang pelik. I also have a solid group of friends. Setiap seorang ada perangai pelik yang whatever sangat. But for me it's part of our strengh. Kalau semua perangai plain je kan bosan. My highschool bestie called Aliens. Kami ber6. Memang perangai masing-masing macam Aliens! Nak explain sesorang rasanya letih nak menaip seminggu cerita pun tak habis.

Dalam kami ber6, ada salah seorang dari kami yang very the blur person.  bVery outdated especially pasal artis and gossip. Maybe she's not into social media. Facebook and ig pun suam suam kuku je dia buka. She is into family thingy, very busy with her life instead of social media ni memang dia tak sempat. Anyway, she's a doctor. Dia just outdated pasal issue semasa, kalau pasal medicine definitely not. (Very the skema person)

So yea, yesterday we talked about some issues. Then tiba-tiba tercerita pasal artis, Neelofa and her hijab launched. Ok nasib baik dia kenal neelofa. Then pasal nora danish baru bersalin. Tiba tiba dia cakap Bossned(husband Nora Danish) pernah kahwin dengan Fasha Sandha. Sebab tu Fasha Gaduh dengan nora danish. Omg, kesiannya kawan saya ni. Suka putar belitkan gosip. Susah kalau ada 10 orang macam ni patutla artis selalu mengamuk bila cerita merika diputar belitkan. Bhuahhaa
And today, another issues came out. Saja nak update gossip dengan dia.


Omg kenapa dia blur sangat. Hahaahahahahaaa you made my day lah pareq!!!
Hilang segala stress bekerja.

Apa-apa pun. Itulah kekuatan kami. Definisi sahabat adalah apabila kita saling memerlukan. Tak ada yang lebih, tak ada yang kurang. Walaupun masing-masing ada perangai annoyed masing-masing, we're okay with that.

Friendship is not about finding gold and silver among the rocks of life, it is accepting each other as cold until diamonds are formed with time.

Next time, cerita pasal kesengalan yang lain pula. Good night!

1 comment:

  1. Ingatkan u yg slalu blur2
    Rupanya pareq lagi parahhh oii

    ReplyDelete

TotinAuroraTakeYogyakarta : Hotels in Yogyakarta

Yogyakarta memang dah cukup terkenal. Sejak cerita AADC2, makin menjadi-jadi tempat-tempat wisata ( peranginan ) sekitar Jogja. Selama 6 t...